tiistai 22. huhtikuuta 2014

Vielä ehdit mukaan Vaatevallankumoukseen!Fashion Revolution Finland


Tervetuloa tekemään Vaatevallankumousta!
24. huhtikuuta tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun Plaza Rana -tehdasrakennus romahti Bangladeshissa. 1 133 ihmistä kuoli ja monet loukkaantuivat. Siksi tänä vuonna 24. huhtikuuta vietetään Vaatevallankumousta.
Vaatevallankumouksessa ihmiset eri puolilla maailma näyttävät, että me haluamme vaateteollisuudelta lisää vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä. Me kysymme vaateteollisuudelta “Who Made Your Clothes”, eli kuka teidän vaatteenne tekee, ja osoitamme, että haluamme tietää. Kampanjaan osallistuu tuhansia ihmisiä ainakin 54 eri maassa.
Tulethan sinäkin mukaan! Se on helppoa:
1) Pue jokin vaate päällesi NURINPÄIN, ota itsestäsi kuva ja jaa se Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa jne. Käytä hashtageja #insideout ja #vaatevallankumous. Lähetä kuva myös vaatteesi merkille ja kysy, kuka heidän vaatteensa tekee.
2) Kulje nuttu nurin koko päivä ja kerro kaikille ihmettelijöille, että osallistut Vaatevallankumoukseen.
3) Järjestä kavereillesi vaatteidenvaihtobileet.
4) Haasta oma työpaikkasi, koulusi tai kaverisi mukaan kampanjaan. Pukekaa 24. huhtikuuta jokainen yksi vaate nurinpäin ja ottakaa ryhmäkuva. Kertokaa kaikille Facebookissa, Twitterissä jne. että olette mukana Vaatevallankumouksessa.
5) Tai keksi jotain ihan muuta. Jotain sellaista, mikä saa entistä useammat ihmiset kysymään, kuka heidän vaatteensa tekee.
Ole utelias. Ota selvää. Tule mukaan.
Tehdään se yhdessä 24. huhtikuuta!

Olen itse parhaillaan valmistelemassa ikkunanäyttelyäni joka ilmestyy DaigaDaigaDuun ikkunaan (Puijonkatu 12, Kuopio) Vaatevallankumouspäiväksi 24.4. 
Mirka Pukineitten ostajalle DaigaDaigaDuussa tuolloin myös ylläri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti